Leta i den här bloggen

fredag 1 april 2011

Väskparad..

Patrik har uppvaktat Louise lite (eller snarare VÄLDIGT MYCKET!!) för att hon är en bra mamma så igår var det presentöppning på hög nivå. För att fira Selmas födelse, mors-dag samt Louise födelsedag så fanns det 2 st väskor samt en plånbok i paketerna! Snacka om att Louise blev överraskad samt mycket glad. Louise tycker att väskor och skor kan man inte ha för många av! Sedan blev L även utsläppt när Patrik kom hem från jobbet och fick köpa en väska till (den vita som matchar plånboken). Om man blir uppvaktad så här mycket efter ett barns födelse så blir det nog fler barn på Lyckovägen =-)
Allt kom ifrån Modehuset, Marco Polo här i Älmhult. Modeshuset stänger igen för gott imorgon vilket är väldigt synd då Louise har handlat en hel del där. Vi får trösta oss med att thairestaurangen har slagit upp portarna igen.



Hur mår supernovan Selma då? Hon är en glad och pigg tjej som är oerhört sällskapssjuk (kanske har fått en skopa social kompetens av båda sina föräldrar!). Vi har fått in lite rutiner, Selma tar en tupplur på kvällen fram till 11, sedan får hon lite mat och somnar runt 12 då även föräldrarna får sova. Sedan vaknar hon oftast bara 1 gång på natten och gnyr lite sött efter mera mat. Så glupsk är hon vår dotter! Sedan vill hon aboslut inte sova i sin spjälsäng så hon sover alltid brevid mamsen för att mysa lite extra.
Selma tycker sedan om att ta sovmorgnar och vill gärna inte gå upp före 9. Så det är skönt att mamma L får sova lite mera nu än första veckan (Selma är idag 11 dagar gammal). Vi håller just nu på med att försöka få till ett datum för barndop. Det datumen som vi hade som förslag funkade inte så vi får tänka om. Är ju postitivt om prällen kan närvara också!


Selma sussar hos pappa P


I helgen blir det att mysa för familjen och det enda som är inplanerat är ett besök hos Selmas mormor och morfar på söndag, där vi ska äta söndagsmiddag. Och idag har Patrik slutat snusa, Louise och Selma försöker klappa fint och ta hand om pappa P. Slutat = uppehåll :)

Ha en trevlig helg!
Kramar från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar