Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Billarm & Big Brother

Hej igen,

Då är vi här igen, måndag, en hel arbetsvecka framför oss, och idag har som alla andra dagar varit spännande med många olika utmaningar i vardagen! I natt vaknade vi (Louise & inte Patrik) av att billarmet stod och tjöt. Tur i oturen var att klockan närmade sig 5 och Louise var på G att gå upp, då en tur till Hbg:t stod på agendan. Då det inte var ett pågående inbrott, så var det bara för sambon(L) att stänga av billarmet innan det var dags för en välbehövlig frukost som grädde på moset! Då detta har hänt tidigare så fick Patrik i uppgift att ringa Göingebil för en konsultation.... vi fick till svar att vi får göra en felsökning och har vi riktigt otur så kommer det att kosta. Men det vet väl alla som har en bil att det kostar att ligga på topp!
Igår kväll så var det premiär för Big Brother igen! Känns som det var igår Linda, Micke och alla de andra deltagarna härjade i rutan. Det ska bli spännande att se hur de olika "hemlisarna" i programmet tas emot när de väl blir kända för deltagarna i huset.
Det som känns kul med Big Brother är att det är ett stort socialt experiment, med x antal olika personligheter, med olika värderingar och bakgrund. Mötet mellan alla dessa människor är väldigt fascinerande, då detta i princip skulle kunna vara kollegor på många arbetsplatser. Vi som båda jobbar med ledarskap, på olika sätt, tycker det är spännande med gruppdynamik och kan känna igen situationer som kan uppstå olika människor emellan (kanske inte alltid med värderingarna som luftas i programmet). Många personer "rackar" ned på programmet, men ändå så bänkar sig så många framför tv:n när det väl sänds. Gårdagens program hade så mkt som 340000 tittare!


På begäran från ett antal läsare så bifogar vi bättre bilder på vårt nyrenoverade barnrum & vart lamporna i hallen går att köpa/vilket märke de var av. Se nedan för mer info...

En lite bättre bild på vårt barnrum

Här kommer Selma att sova gott :)
Nu är det bara sängen som fattas

Ruben Nomad (Lamporna i sovrummet)
http://www.svenssons.se/2-varumarke/1159-ruben_lighting/2170-nomad_vagglampa/3741-svart_matt.aspx

Rydéns Reflect (Lamporna i hallen)
http://www.byrydens.se/custom/pages/product.asp?M=100000523&L=SE&vg=10&ak=1988880-

Ha en underbar måndagkväll
kram
Louise & Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar