Leta i den här bloggen

tisdag 22 februari 2011

Tisdag = babydax?

Det känns som att dagarna bara flyger förbi... Tisdagkväll och snart har halva den här veckan också gått & ytterligare en dag närmare vår lilla bebbe som är "planerad" att komma den 16:e mars.
Därför blir det ett litet babytema idag här i bloggen. Kanske är det så att hon kommer på en tisdag?
Louise har ikväll varit på "klädparty", där de säljer mamma & barnkläder från märket Blingo. Det är ju alltid trevligt att träffa nya människor och skapa nya relationer.
När Patrik idag hämtade Louise efter jobbet så fick han en stor överraskning. Louise hade nämligen fyndat barnkläder i en butik i Älmhult. Hon kan aldrig hålla sig från att göra ett fynd här och där. Tur att båda är lika goda kolsupare. Undrar hur Selma blir? Kanske är det så att hon blir den totala motsatsen till hur vi är, även om det inte är troligt!


Här är dagens shoppingfynd



Teutonia Spirit S3
Vår barnvagn som är inköpt på little Kids corner i Kristianstad. En riktig Lattevagn

Vi (eller snarare Patrik) måste ju också säga att idag börjar bandyslutspelet med 3 av 4 kvartsfinaler. Det är en av årets höjdpunkter. Den viktigaste av de 4 kvartsfinalerna är dock den som går imorgon, den mellan Sirius och Bollnäs. En serie matcher som enligt den eniga expertisen bara kan sluta på ett sätt, och det är med Bollnäs i semifinal. Något jag tror passar Sirius otroligt bra att få slå ur underläge. jag är inte lika säker på att Bollnäs tar sig vidare, i vilket fall inte så lätt som experterna tror. För mig är det en helt öppen serie, där mitt hjärta säger att Sirius slår ut Bollnäs i 4:e matchen. Det viktiga är att Sirius punktar bort Hellmyrs och smäller på Westhen där bak, så att han blir så grinig som han kan bli!
Tänk vad Selma kommer att få gå på bandy när Pappa är pappaledig och är i Uppsala... :) Hon ska ju självklart få växa in i sin roll!

Forza Blåsvart
Hilsen från Älmhult

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar