Leta i den här bloggen

lördag 12 mars 2011

den viktiga dagen...

Ja, för Louise del är denna dagen eller rättare sagt kvällen otroligt viktig! Det är ju melodifestivalfinalen, numera även kallad Mello-final!

Igår när vi åt tacos, så slog minnena från Mexicobesöket ner som en blixt. Vi tänkte båda på hur livet kommer se ut i framtiden, med barn, resor, skola osv, och det blev även så verkligt med tanke att Danne & Linda som var med på resan fick sitt första barn igår morse. Ett minne som etsat sig fast är då vi skulle äta tacos på en restaurang och Danne & Linda redan hade påbörjat sin drink, en Margarita, som var så sjukt stark! Tänk dig då att det dessutom är sjukt varmt, så förstår du att dom tog bra! :)
En annan sak som slog oss är att Tacos i Mexico inte är detsamma som i Sverige. Patrik älskar svenska tacos, men de Mexicanska tycker han är sååå mkt bättre!

Nu är Louise inne i slutet av vecka 39. Snart ska den lilla plutten ut. :)
Magen är stenhård. Helt sjukt egentligen & fantastiskt. Att en liten människa ligger därinne och väntar på att bli älskad!
Lollo B & Selma

Idag blir det en dag till vila & framförallt mys innan det tuffa livet som förälder börjar. Det blir säkerligen tufft, men det bästa du kan få uppleva. Vi får väl återkomma till den punkten inom en vecka eller två.
Annars så står inte mycket på programmet. Löpturen blir skjuten någon dag, då det är regnigt och otroligt småkyligt väder. Börjar kanske inte på bästa sätt mitt nya motionsrika liv. Annars så blir det lite skidskytte & sedan matchen som verkligen gäller något!
DIF SKA nämligen köra över luleå idag!! (Luleå enligt Louise, språkpolisen i familjen, litet L enligt Patrik, då skoterraggarna inte ska hyllas mer än nödvändigt!)
I senaste matchen så hyllades även fotbollslaget inför kommande säsong, och det var tametusan så att Patrik fick ståpäls när han tänkte på när han och Selma ska gå på hockey & fotboll. En djurgårdare kommer inom kort att se livets ljus!

Till sist vill vi båda skänka en tanke till Tsunami-offren i Japan. Det är oerhört läskigt att se bilderna från förstörelsen. Livet är verkligen skört och det kan gå otroligt fort från att leva i vardagen till ett liv i kris.

Ha en underbar helg & ta hand om varandra

Forza Djurgår´n
Patrik & Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar