Leta i den här bloggen

måndag 25 april 2011

Kniiip...

Nu är snart påsken över och vilket väder det har varit, härligt!!
Patrik har jobbat halvdagar långfredagen och idag, annandag påsk, då det pågår ett stort flyttprojekt på jobbet.
Under påskhelgen har vi fått två blombud, en från Louise kära kollega (som är saknad att träffa dagligen) åsa (hon föredrar att skriva med litet å) samt från Louise faster och kusin Marie med familj. Alltid härligt med fina snittblommor här hemma, känns lyxigt och fräscht.
Louise har under påsken inlett trädgårdssäsongen, vi har en väldigt stor trädgård (2000 kvadrameter) så ibland kan det kännas som misson impossible att få ordning då det tar ganska mycket tid. Men Louise tycker att det är kul med trädgård så det är en hobby. Och hon hoppas få mer tid för trädgården nu under föräldraledigheten. Vi får väl återkomma angående detta!

Selma växer så det knakar, hon är glupsk och käkar som tusan. Det som är lite jobbigt för henne är att hon har fått lite magknip och skriker på ganska bra. Så imorgon hänger mamma L och Selma på låset till apoteket för att inhandla droppar!

Tack för idag, kram å puss

2 kommentarer:

  1. Så härligt med blommor, vi hade en del buketter men idag fick jag rensa bort de sista.

    Jag ger Aprilia Minifom droppar och Semper Probiotika magdroppar, vet inte om Minifom hjälper men jag inbillar mig att gaserna i hennes lilla mage har minskat. Probiotikan ger jag för att bygga upp hennes immunförsvar eftersom jag inte ammar henne utan hon endast får mjölkersättning :(

    Hoppas ni har haft en härlig Påskhelg!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset Gabi, ni har vi kört Minifom några veckor och magen är mycket bättre! Jag tänkte åka till HBG i början av juni, skulle varit kul att se ert underverk =)

    SvaraRadera