Leta i den här bloggen

torsdag 5 maj 2011

Babycafe

Hallå hallå!
Idag har Selma och Louise varit på babycafe och det var toppen. Familjecentralen i hultet (i samma lokaler som BVC) har öppet varje dag där barn och föräldralediga kan samlas och två eftermiddagar är det för barn som är 0-6 mån. Alltså lite lagom lugnt att våga sig ut på och idag var det som sagt premiär.

Patrik har haft fyllt upp på jobbet och hade fullt upp även efter jobbet då de sista brädorna till trädäcket skulle inhandlas. Patrik plockade med sig Mattias B (som var var inneboende under en månad i höstas) och åkte till Trähuset. Ett riktigt bra ställe om man ska inhandla byggrejer!
Louise vill gärna ha trädäcket klart tills sommaren är här då hon planerar att flytta ut med Selma då =) Jätteparasollet måste också upp så Selmas babyhud inte får sol på sig, vi har läst att bebisar har 30 % känsligare hud än vuxna (undrar om de utgår ifrån rödtottar med fräknar då eller de som blir så fräscht bruna direkt??)
På lördag ska det i alla fall snickras hemma hos oss och Louise har ett stort sug efter att klippa gräset så då får mormor vara lite barnvakt, vilket hon verkligen inte har något emot, tvärtom!
Här kommer lite bilder på en lite större Selma, hon växer så det knakar!





Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar