Leta i den här bloggen

fredag 25 februari 2011

Nu är det slut på veckan...

Det är dags för fredagsmys!!
Fredagen är den bästa dagen på veckan tycker vi på Lyckovägen. Är en sådan skön känsla när vi kommer hem till vår oas och har hela helgen framför oss. Vanligtvis brukar vi vara alltför duktiga på att boka in en massa saker men from i mitten på februari så har vi försökt att hålla helgerna hyfsat obokade.
Nu i helgen väntar vi besök av Tessan Bergman (Louise syster) med familj som ska komma och lämna spälsängen som vi ska låna av dem. Sedan blir det självklart att kika på melodifestivalen tillsammans.

En vanlig rätt på fredagar på Lyckovägen är, som nästan hemma hos alla andra svenskar, tacos
Patrik är nog tacokungen själv och skulle kunna äta tacos flera gånger i veckan.
Men idag är det en ovanlig fredag, Louise stannade igår till vid fiskbilen (som är i hultet endast på torsdagar så här får man passa på) och köpte rödspätta så det blir kokt potatis, panerad spätta, romsås och ärtor som står på menyn ikväll. Vi lyxar också till det med en laxbakelse till förrätt, mums!
Louise har föreslagit att detta är en ny fredagstradition, att äta färsk fisk på fredagar, och vi får se efter ikväll vad herr Hydling tycker om detta!

Sedan väntar en kväll med Let´s dance och chips å dippa!
Patrik kommer också parallellt att följa matchen mellan Sirius och Bollnäs som börjar kl 19. Den kan man följa via http://www.unt.se/ för den som är intresserad.

Take care!
L & P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar