Leta i den här bloggen

måndag 28 februari 2011

Gula tulpaner!

Idag gjorde Louise sin sista Helsingborgsresa innan föräldraledigheten tar vid! Nu gäller det för henne att hålla sig inom Älmhults gränser... under dagen blev det många kramar från kollegor som ville säga lycka till och nog känns det lite konstigt att inte få gå till jobbet. Jobbet är något som Louise värdesätter otroligt högt och många gånger är det också en hobby och det är väl ett tecken på att man trivs! Men nu stundar en annan vardag där det blir ledarskap på ett annat plan än vanligt!
Louise härliga chef, Åsa, hade också idag fixat fika och en bukett gula tulpaner (är en utav favoritblommorna hemma hos oss) som verkligen uppskattades av Louise. Vi är båda personer som är otroligt enkla och många gånger är det tanken som räknas men det värmer verkligen i hjärtat när man får lite extra bekräftelse någon gång då och då. Precis som i vilket förhållande som helst, man ska berätta för varandra hur mycket man uppskattar varandra och ibland köpa någon liten present när man minst förväntar sig det!




Under gårdagkvällen torskade också laget i Patriks hjärta, den 3:e kvartsfinalen mot Bollnäs. Men när man sätter detta i relation till det som hände i helgen, så är verkligen idrotten bara en lek. För oss är detta en otrolig tankeställare på vad som egentligen betyder något här i världen!
Dagen idag har varit väldigt tuff, men efter att fått träffa vissa personer känner vi än mer att det känns så bra att kunna stötta sin omgivning, även i ett läge där man själv inte är på topp!

Och kom ihåg, det viktigaste är att kanske just DU finns tillhands för dina nära & kära
kram
P&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar