Leta i den här bloggen

söndag 27 februari 2011

Ta aldrig något/någon för givet...

är något som får bli temat för dagen.

Först vill vi utvärdera den nya fredagstraditionen, den gick definitivt hem och Patrik fick lite blodad tand att börja göra smarriga fredags fiskrätter, tummen upp från Louise! Får se vad nästa fredag har att erbjuda!

Lördagen inleddes med en lååång frukost och en tur på byn, blev lite shopping på Lejonhuset... igen....å här i Älmhult går det inte att komma undan....Louise kollega Carina stötte vi på på byn och Louise som sagt att vi har shoppingförbud....fångade med handen i syltburken om man säger så =-)
Igår kom Selmas säng på plats och fam Bergman/Sonesson kom på besök. Isac, 6 år, ville inte besöka IKEA före Lyckovägen så han kom redan inom redan på eftermiddag då han ville bygga lego med Patrik. Så det var bara att damma av Patriks gamla lego han hade när han var liten, ibland är det bra att spara gamla prylar! Till middag serverades flygande Jakob (som Jacob 3 år hade väldigt kul åt!) och sedan blev det lördagsmys med melodifestivalen. Skumt att inte Melody club gick vidare, tycker vi. Linda Bengtzing var som vanligt ett säkert kort när det gäller traditionella schlagers men hon har ingen chans ute i Europa.

I helgen gick en person i vår närhet, som vi tyckte mycket om, bort. Det var alldeles för tidigt och denna söndag ägnar vi tid åt att reflektera och diskutera vad som verkligen är värt något här i världen och hur mycket vi tycker om varandra. Det är lätt att bli uppslukad i vardagens trivialiteter och småtjafsa om oväsentligheter men vi är såååå glada och tacksamma att vi har varandra och också att vi snart ska bli 3.
Så till er alla därute, ta inget för givet och berätta för er omgivning att ni tycker om dem, man vet aldrig vilka vägar livet tar sig.....

En ny vecka väntar och det blir Louise sista vecka på jobbet innan föräldraledigheten. Och BB-väskan ska packas helt klart idag!

Puss å kram- vi syns på stan (eller kanske ska säga byn.......)

                                                                           L & P

1 kommentar:

  1. Glöm inte packa en IKEA knapp åt bebisen "TOGETHERNESS" :) Kram C

    SvaraRadera