Leta i den här bloggen

tisdag 15 mars 2011

Biskvitisdag

Det får vi kalla denna tisdagen! Louise har nämligen gjort chokladbiskvier. De blev verkligen fantastiska!  Vad är bättre att komma hem till efter en dag på jobbet, än när sambon fixat mysfika till kvällens movie? :)
Bilderna på biskvierna kommer imorgon...

Idag har det inte hänt speciellt mkt på jobbet för Patrik, eller snarare det som skjutits på pga den ena och andra anledningen, är sådant som nu måste prioriteras. Annars så blev det en mysig lunch tillsammans på Hannas restaurang i Hultet, där det stod på menyn Kebabtallrik special för Louise & pizzabuffé för Patrik.
Det är alltid lika härligt att bara vara och njuta av stunden tillsammans, även om Hannas inte kanske är det mysigaste stället!

Igår slog DIF tillbaka luleå och tog en riktigt viktig seger då laget vid förlust skulle gjort sin sista match, som ni säkert läste igår. Det var ett heltaggat DIF som bara gick ut och rockade sönder skoterraggarna totalt! Det kanske inte alltid är så roligt för Louise att det bara är sport på tv:n, men hon förstår hur mycket det betyder för Patrik. Vad gör man inte för sina närmaste?
I gårdagens avsnitt av en unge i minuten så fick vi följa 2 nya föräldrapar i deras förlossningsutmaning. Patrik ställde åter frågan till Louise om hon kommer skrika lika mkt på honom som vissa av kvinnorna i programmet gör. Det blev ett lugnande svar, "Var bara dig själv och var uppmärksam så klarar vi det galant!".
Nervositeten för den stundande förlossningen har faktiskt inte riktigt hunnit infinna sig ännu för någon av oss, men den kommer säkert när det väl blir allvar.

Nu ska vi kika lite film! Idag blir det A-team, filmen som bygger på serien från 80-talet! De är säkert många av er som minns Mr T, eller?

Ha en underbar kväll!
kram
L&P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar