Leta i den här bloggen

måndag 7 mars 2011

Hemmafru or not???!!!

Första dagen för Louise hemma innan bebben kommer....vi har nog konstaterat att Louise har ändå en karriär som hemmafru, till Patriks stora glädje!

Så är har den här måndagen sett ut för Louise:
-Skjutsat mannen till jobbet (kl 7)
-Tvättat
-Dammsugit hela huset (204 kvadratmeter)
-Förberett kvällsmiddagen (raggmunk och fläsk blev det förresten!)
-Kollat jobbmailen (endast 2 ggr!)
-Plockat undan vinterstövlarna och impregnerat lite vårskor
-Ringt några jobbsamtal och några sms har skickats iväg
-Pratat med kusin Marie i luren
-Hängt in kläder i garderoberna (hur kan man känna att man aldrig har något vettigt att ta på sig och sedan tar klädhögarna aldrig slut som ska hängs in i garderoberna.....å ja....vi har rensat!
-Poppat schlagerlåtar på hög volym
-Handlat mat på ICA

Louise har som vanligt (spelar ingen roll, gravid eller inte...) sysselsatt sig och är nöjd med dagen!

Patrik har jobbat och stått i, som vanligt. :)
Dagen idag har mestadels handlat om budgetarbete, då våra siffror ska in senaste torsdagmorgon. Det blir ett angenämnt problem att lösa. Det blir ett antal timmar garanterat denna veckan som läggs på detta. Kan kanske bli en rätt så sen onsdag om jag känner mig själv väl! Annars så har dagen bjudit på en del uppföljningar i rollen som Business Navigator. Är som säkerligen en del av vet, chef för en finansavdelningen och det känns bara sååå bra att dom tar stort ansvar och att alla har möjlighet att utvecklas, på ett eller annat sätt. Det känns tryggt i lägen som detta, då jag inte alltid kan vara på plats, utan de reder sig själva till stor del!

Efter jobbet så besökte vi Länsförsäkringar för lite försäkringsrådgivning. Efter det inhandlades ett par nya löpardojor till P! Det blev ett par Adidas Salvation.
ADIDAS ADISTAR SALVATION 2Nu är det alltså dags att ta tag i livet igen. Patrik blev inspirerad av en kollega som just lagt av med rökning och snusning. P:s första tanke var "varför kan han och inte jag", så nu är ett slutdatum satt för snusning och det är sista mars! Tidigare blir nog inte bra då P kan behöva snuset under förlossningen... haha...

Gårdagen innebar en stor överraskning och det var att P:s Lill-kusin ska bli farsa. Han berättade det genom att säga att "sen blir det Legoland tillsammans med er", då gick det faktiskt upp att det var nåt stort på G! Så nu får han byta sin nyinköpta Audi A3 mot en kombi! Vad är en sprillans Audi mot en Volvo kombi? :) Grattis till er båda!

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan! Det går ju så fort nuförtiden, så snart är det fredag igen. Känns som att tiden springer ifrån oss eller?

Kramar från Älmhult

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar