Leta i den här bloggen

måndag 14 mars 2011

Ny vecka...

Nya möjligheter, eller vad är det man säger? :)
Det känns verkligen som att tiden springer iväg. Ibland undrar vi båda vart timmarna tar vägen! Ena dagen är det en stillsam helgtime och dagen efter är vi inne i nästa arbetsvecka!
Dessutom så är det ju snart beräknat datum för vår lilla Selma. Hon är ju beräknad till på onsdag, men Patrik tror att hon trivs därinne i mammas mage, så hon väntar nog ett tag till!

Idag har som vanligt inte Louise kunnat sitta stilla, utan det har varit diverse städ & plock, kryddat med besök av en kollega från Örebrotiden! Det är alltid så roligt att träffa vänner från förr, det känns som att oavsett hur ofta, eller snarare hur ofta man inte träffas, så är det som det var igår.
Louise känner sig också bättre idag om vi jämför med igår.

När Patrik kom hem så blev det en liten pratstund med våra underbara granne. Det finns nog knappt en starkare människa!

En annan sak som kommit över oss, är att vi är inne i ett moviestim. På Lyckovägen 18 kikas det just nu ordentligt med film. Igår såg vi The social Network (De flesta såg säkert den för länge sen) & The expendables.
The social Network bygger på den sanna historien om Facebook och hur det blev det stora social mediet som det blivit. Det är egentligen en ganska sorglig historia, med de bästa vännerna som nån gång på vägen, tappar sig själva och sin relation!
Vi hann även med att se solsidan! Den serien är bara för bra! Alla av oss känner säkert igen sig i någon av seriens aktörer. Säkerligen känner nån av er en Ove Sundberg eller en Mickan!

Ikväll kan det också vara sista gången DIF hockey spelar denna säsongen. Kvartsfinalserien mot luleå har varit en stor besvikelse för Patriks del, men än större för spelarna skulle vi tro.
Vi missar ju såååklart inte kvällens avsnitt av en unge i minuten. För er som missat programmet så gå in på länken. http://www.tv4play.se/dokumentarer/en_unge_i_minuten

Håll huvudet högt! Full fart framåt
Kram P & L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar