Leta i den här bloggen

torsdag 10 mars 2011

Torsdagstankar.....

Redan torsdag, ett steg närmre d-day (bebislevereans!) Är 6 dagar kvar till uträknat datum men vi är inställda på att det kommer att gå över tiden.....känns så nu i alla fall och bättre att vara inställd på det än att ställa in sig på en dag.

Idag har Louise varit och lunchat med en kollega (som är beräknad till den 13 mars!) på A-huset och det var mycket trevligt. För övrigt har Louise tvättat vinterkläder och hängt undan dem (iofs kanske lite tidigt med tanke på att det har snöat i hultet idag...) för nu måste våren vara i antågande! Vi tänker i alla fall inviga grillsäsongen i helgen för att fira in våren! Och kanske fresta grannarna runt oss med härlig grilldoft =)

Ikväll kom Louise f.d kollega och vän Ann-Marie H över på middag och vi hade trevligt som vanligt!
Vi provade ett nytt recept ikväll (pastagratäng med skinka och spenat) men det receptet fick inte högsta betyg. Men Patrik åt spenat och det var positivt (då spenat, sparris, blomkål och broccoli finns med på Patriks lista över oätbara saker).

Tack för idag, imorgon är en annan dag och inte vilken dag som helst. Det blir tacofredag imorgon och som vanligt håller Louise i trycken (fjärrkontrollen) både fredag och lördag kväll!

Kram på er alla finingar!
Louise & Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar