Leta i den här bloggen

onsdag 9 mars 2011

Lillördag på Lyckovägen....

Hurra! Äntligen ett VM-guld i skidskytte!!! Grattis Helena Ekholm till vinsten trots besvärliga vindar! Fantastiskt roligt att se (i alla fall för L som kunde följa loppet live!!)

Idag har Louise tagit det lugnt och fixat med tvätt och strukit en hel hög med kläder som bara väntade på att få flytta in i garderoben igen. Sedan har det blivit en stapling av ved och en stunds arbete (svårt att låta bli datorn!) Men njuter gör damen för fulla muggar. Precis lika mycket som Louise älskar sitt jobb och tycker att det är utvecklande så är hon precis lika mycket en "bullmamma" och hemmets projektledare. Är det kanske något typiskt för 80-talister att man vill ha både och? Louise "vilar" i alla fall upp sig här hemma med diverse olika projekt, större som mindre!

Nu ikväll så eldar Patrik här hemma för fulla muggar! Vi är otroligt glada för vår kakelugn i vardagsrummet som ger hög mysfaktor plus att vi håller nere elkostnaden! Vi har blivit riktiga smålänningar =)
Patrik tyckte om gårdagens frallor så mycket att det blev det som middag ikväll med massa gottigt pålägg!

För övrigt ser vi fram emot den stundande finalen i melodifestivalen. Vi har delat upp låtarna i två kategorier. Dels de som vi tror har störst chans i Eurovision och dels har vi våra egna personliga favoriter som vi tycker om men att melodifestivalen kanske inte är rätt forum.
Patrik tror att the Moniker eller Swingfly har störst chans i Europa och gillar grymt deras låtar samt har två personliga favoriter i Sara Varga och Pernilla Andersson (den sistnämnda åkte ju iofs ut i lördags....)
Louise älskar Sara Vargas låt och så klart Linda Bengtzing men vill och tror att the Moniker eller Playtones vinner. Vilka är era favoriter?

Det var alles för idag!
Hörs igen imorgon.
Puss å kram
L & P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar