Leta i den här bloggen

lördag 19 mars 2011

En fullspäckad lördag

Ja, idag har vi varit otroligt effektiva! Det började med sovmorgon, kanske vår sista på ett tag. Till frukosten så gjorde vi en fruktsallad och åt hembakat bröd! Mums fillibabba.
Efter en lugn morgon så storstädades toaletten in i minsta detalj i nästan 2 timmar. Patrik tycker Louise är sååå duktig som är så pass igång som hon är. Det kan nog skilja från person till person, hur aktiv man har möjlighet att vara.
Badrummet blev iallafall jäkligt rent och det är skönt att ha det gjort innan den lilla kommer. Vi tom skrubbade fogarna med tandborste, det ni!
Annars så har dagen bjudit på skidskytte, lite filmtittande och nu ska vi strax slå oss ned och äta Köttfärslimpa De Luxe & potatis. Idag avnjuts ju inget vin till maten, utan vi håller oss till Ramlösa Smultron. :)

Gårdagens Let´s Dance uteblev för Louise, då det vankades slutspelshockey. Djurgården fullkomligt mosade luleå i ett fullsatt Globen. Vad är det om inte kärlek att låta sin älskling se sitt favoritlag & dessutom en fredagkväll? (Patriks ord) Imorgon är det en sjunde och avgörande kvartsfinal, där vi båda hoppas på DIF-seger.
Imorgon är det också en stor händelse, då sm-finalen i bandy spelas på Studenternas IP i Uppsala. Finalhelgen är en otroligt stor happening, med mkt folk, glädje och partajande. För er som är i närheten av Uppsala eller bara intresserade så gå in på länken för mer info.

Imorgon blir det alltså en del sport för Patrik & vi tillsammans ska kanske ge också ge oss på ett litet kanelbullebak!

Ha en bra lördagkväll
Kramar
P&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar