Leta i den här bloggen

onsdag 16 mars 2011

spännande upplevelser

Idag ringde Patrik hem och sade att han bokat in oss på ett "viktigt" möte i kommunhuset. Idag tog nämligen Patrik officiellt på sig sitt faderskap för Selma! Haha, kvinnan på kontoret där vi skrev på var inte den muntraste, så Louise försökte liva upp stämningen genom att säga "nu kommer han inte undan detta", vilket fick oss båda att titta på varandra och bara skratta åt situationen. Kvinnan som var ansvarig gjorde inte en min. Det är en faktiskt en del administrativ göra med barnafödsel när föräldrarna inte är gifta. Vi var tvungna att signa 7 papper, med 2 vittnen dessutom. Här ska det gå legalt till. :)


Så här såg gårdagens biskvier ut :)

Idag har Louise återigen bakat biskvier (hon tyckte att det var ganska kul)  och gjort en del marktjänst! Den rollen får pappaPatrik ta på sig inom kort.

För Patrik började dagen med ett träningspass innan arbetet. Patriks medarbetare på jobbet blev lite oroliga då han dök upp något senare än vanligt. De trodde att han var på BB i Växjö och hade annat för sig. Det är väldigt tryggt, men framförallt roligt att kollegor bryr sig om vad som händer. Annars så har dagen varit vikt för Patriks del åt uppföljningar av diverse slag. Utifrån Patriks roll på arbetet så är det en viktig del för att kunna styra verksamheten i rätt riktning.

Patrik pratade precis med sin farsa, som fick i uppdrag att svänga förbi derbybutiken för att se om det fanns några prisvärda fynd. Det lockar ju alltid Patrik att fynda, när det väl går! :) Derbybutiken är en affär som säljer supporterartiklar till Djurgården, aik & bajen. Synd att den ska läggas ner bara.....

Ikväll så ser vi en film, men framförallt så hoppas vi på en Djurgårdsseger mot skoterraggarna från norr. Vi sitter båda bänkade i tv-soffan, med brasan fullt tänd, hejandes på laget från den kungliga hufvudstaden!

full fart framåt
Hils från de småländska skogarna
P&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar