Leta i den här bloggen

tisdag 29 mars 2011

Det nya livet...

känns fantastiskt! Selma är vår ögonsten och hon är en helt fantastiskt snäll bebis även om hon fortsätter att vara piggelin om nätterna! Men mamma Louise har fått till dygnsrytmen lite nu och sover lite tillsammans med Selma på dagarna istället. Tack än en gång för alla presenter som Selma har fått, det har kommit mer kläder bl a från Patriks kollegor. Patrik började jobba igår men jobbar 7-14 så vi får eftermiddagarna tillsammans. Och det gör inget för vår dag (läs Louise och Selmas) börjar ändå inte förrän kl 9 när Selma vaknar och får ny blöja och kök och sedan är det mammans tur att få i sig frukost och då är kl runt 10.
Idag hade vi besök ifrån BVC, som alltid gör hembesök första veckan, och Selma Hydling har ökat stadigt i vikt sedan vi lämnade BB i fredags, hela 400 g! Inte så förvånade i och för sig med tanke på att hon äter som en häst! Så nu väger donnan över 3,5 kg! Man kan se i ansiktet att hon har lagt på sig =)



kramar från oss

1 kommentar:

  1. Louise! Ett stort grattis till lilla Selma är väl på sin plats (till er båda förstås)!!! Therese skvallrade om bloggen så jag var tvungen att kika in, å ni verkar ha det väldans fint på Lyckovägen måste jag tillägga...

    Hoppas att allt är bra med dig och att du får en underbar föräldaledighet. Klyschan "se till att njut" stämmer - tiden går alldeles för fort, men så är det ju när man har roligt!!! Mys så mycket ni kan!

    Kramar Sofia

    SvaraRadera