Leta i den här bloggen

fredag 4 mars 2011

Ett steg på väg....

Gårdagkvällen tillbringade vi tillsammans med våra fina grannar, vi hade pizzakväll så det var en bra tjuvstart på helgen.

Idag var dagen D då Louise gick hem på mammaledighet (fast hon inbillar sig att det var som vilken fredag som helst). Dagen blev fullspäckad och höjdpunkten var fika med massa goa kollegor på em och cheesecaken var mycket uppskattad!
Här kommer en länk till receptet om ni vill prova själva! Vi bytte ut citronskal mot apelsinskal, men det är ju en smaksak.
http://www.ica.se/Recept/cheesecake-med-kexkross-och-ingefarshallon-713241/

Nu har Patrik huvudet fullt med att se till att bilen ALLTID är fulltankad, han har koll på det sista som ska packas ner och i bilen ligger handdukar och sopsäckar. Här är vi så redo vi kan bli!

Kvällen har bjudit på pannkaksmiddag och sedan åkte vi ner till varuhuset för att fika med Mattias B som hade kvällspasset. Å han bjöd till och med på kaffe, fantastiskt =-)
Nu är det paus i Let´s dance och kvällens favoriter är Frank, Jessica och Alexander. Vi blev faktiskt sugna båda två på att testa Bollywood, undra om det finns någon DVD som man kan dansa loss här hemma i vardagsrummet till? Någon som har något bra tips?

Annars så blir helgen en tid till att bara slappna av med en del mys & kanske ett och annat sportevenemang på tv:n, men mer av det berättar vi imorgon.

Hur leker livet för er? Hur ser vardag ut? Berätta gärna med en kommentar. Vi bloggare/läsare tillsammans kan säkerligen sno ett och annat tips från varandra. Vad är det man säger? Steel with pride! :)

Ha en helt underbar helg och ta hand om varandra
Kram
P&L

1 kommentar:

  1. Jag glömde ju att säga att David H är den grymmaste av de grymma i sin programledarroll. Han gör ju 80% av programmet!
    //Patrik

    SvaraRadera